söndag 6 februari 2011

Hur bra har inte jag det här i Göteborg på inspirationsträff bokmässan och Gothia Towers!

Jag har haft en trevlig kväll med de andra bloggambassadörerna samt de ansvariga för bokmässan! Bertil Falck (En av grundarna av bokmässan) har berättat om hur den första bokmässan kom till och en massa annat.Vi har tittat på en massa fotografier av författare som besökt bokmässan och så har vi sett alla bokmässan affischer!
Jag är i himmelriket! Ett bättre sätt att tillbringa söndagskvällen får man leta länge efter.

Vi har ätit god middag och jag knöts mig mätt och glad!Just nu njuter jag av det fina hotellrummet. Det känns så lyxigt att bo här på Gothia Towers hotell på 19:e våningen med världens utsikt! Det är man som lärare inte van med! Och det är ju tur för oj, vad det uppskattas! Man känner sig som en kunglig!!!Så har jag och de andra fått en bok om bokmässan! Jättekul! Jag gillar den här typen av böcker!!!

7 kommentarer:

Nattens bibliotek sa...

Låter som en riktigt härlig helg, det är nästan man blir lite avundsjuk :)

franziengland sa...

O, så bra du har det! Det är du väl värd! Tyvärr kan jag inte se några bilder i detta inlägg, men det är säkert min knäppa dator :) . Njut!

Lisa H sa...

Jag ser inte heller några bilder..
Men din Gbgstrip låter superfin! :)

Ylva sa...

Jag kunde inte se bilderna, men det låter härligt!

Boktokig Eva Boström sa...

Vet inte vad som var fel, men nu ska det vara fixat!

Ylva sa...

Ja, nu kan jag se bilderna, fint! Du har träffat min kompis Maria Hagelin som jag ska hälsa på i helgen. Vi ska gå på genrepet till melodifestivalen.

franziengland sa...

Jättekul att kunna se bilderna! Fina!