söndag 12 december 2010

Att föda ett barn av Kristina Sandberg

Sandberg, K - Att föda ett barn - 13028880
Vad är det som gör denna bok så bra? Först och främnst är det något faschinerande med den här tiden, som boken utspelar sig i! Jag älskar att läsa om alla tidstypiska detaljer från slutet av 30-talet som författaren väver in. För det andra är det så härligt att läsa om allt som bakas i boken. Det är precis de sorter som min mamma brukade baka hemma. För det tredje så är det intressant att följa Maj och hennes tankar. Det är väldigt bra beskrivet av Kristina Sandberg. För det fjärde så var det lite extra kul att läsa den delen som utspelade sig i juletider när det nu är juletider.

Så måste jag också säga att jag tror jag blivit inpirerad att städa eftersom det städas mycket i boken. För idag har det varit storfejning här hemma och det känns så skönt att det är gjort!

Boken handlar om 20-åriga Maj som blir med barn. Hon gifter sig med den äldre Tomas, som hon inte alls är kär i  men som är barnets far.

Den här boken rekommenderar jag verkligen att ni läser och denna bok är julklappstips om något!

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Att föda ett barn
Författare: Kristina Sandberg
Antal sidor: 448
Förlag: Norstedts
ISBN: 978-91-1-302888-0

3 kommentarer:

klok som en bok sa...

Ska skriva upp den på min läslista:-)

franziengland sa...

Spännande! HUR hinner du med att läsa så mycket????!!! Jag var glad att jag hann läsa en bok på flyget till och från Hamburg.

Lisa H sa...

Den här vill jag verkligen läsa! Har hört SÅ mycket gott om den! Och när du säger att man blir städsugen så låter ju inte det så dumt heller, haha :)