torsdag 14 oktober 2010

Äntligen kom den

Idag fick jag äntligen nr 2 av tidningen Yourlife. Den hade tydligen kommit bort i posten, men nu sitter jag här med rykande färskt nummer framför mig. Ni kanske kan gissa vad jag ska göra ikväll?

Jag hoppas att jag kommer att tycka lika mycket om nummer 2 som jag tyckte om nummer1!

4 kommentarer:

svartanova sa...

Vad härligt med en tidning man har längtat efter!
Lyckans du som har serien kvar! Bara börja och njut! (Snart kommer den som teveserie och jag är lite rädd att den inte alls kommer komma i närheten av bokens kvalité, för språket är nästan halva grejen) :)

Boklusen sa...

Jag tyckte faktiskt bättre om nummer 2 än nummer 1. Du kan väl skriva och berätta sedan vad du tyckte om tidningen!

Hanneles bok-paradis sa...

nr 1 har jag testat, men jag har ju lovat att inte köpa så mycket tidninger :)

Lisa sa...

Jag har köpt både nr 1 och 2 - Och gillar mycket!

Men det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra, för jag var väldigt skeptisk till omslaget och intrycket tidningen gav mig bara jag såg den i tidningshyllorna i affärerna när den kom ut i somras (och kanske allra mest ogillade jag mastodontlanseringen med deras sida på internet med bloggar till höger och vänster och event och bokklubbar osv. var trött på den redan innan den kommit ut, haha).

Nu däremot ångrar jag nästan att jag tog en prenumeration på Vi tidigare i somras, skulle helst velat byta ut de två tidningarna mot varandra, haha! Inte för att jag inte gillar Vi, men jag prenumererar redan på så många tidningar + köper vissa andra i affären... Så att fixa en prenumeration på YourLife också är icke aktuellt. Tyvärr!