torsdag 2 september 2010

Dagens fundering - litteraturprogram?

Sitter och ser Babel. Det blir inte så ofta jag ser det, men det är ju intressant! Jag vill verkligen se fler sådana här program, men tiden räcker inte till. Vilket är jättesynd. Sådana här program väcker ju många tankar. Det får igång hjärnan. Jag gillar att lyssna till andras diskussioner och tankar!

Ser ni program som Babel? Eller vill ni liksom jag se, men gör inte det! Vad tycker ni om/inte om med Babel?

5 kommentarer:

Pia sa...

Jag tittar på programmet fast på webben så jag kan bestämma tidpunkt själv. Jag tycker att det är ett intressant program men beroende på gästerna så är vissa program bättre än andra (ganska självklart).

Liolej sa...

Jag gillar Babel och ser det när jag har möjlighet. Oftast blir det via svtplay vilket är kanon!

Lisa H sa...

Har bara sett Babel någon gång (och aldrig en hel gång). Och jag håller med dig, vet inte varför men det blir aldrig av att jag avsätter den tiden. Tittar sällan på tv över huvud taget.
SVT Play är ju annars väldigt smart så man kan titta när man vill! (fast det är egentligen inte ultimat att göra det på min lilla laptop.. blir så ansträngd i ögonen)

Boktokig Eva Boström sa...

SVT-play verkar vara många som använder sig av. Jag vet inte varför jag inte gör det, men nu kanske jag får en spark i baken och kommer igång.

boklusen sa...

Jag ser det sällan för att tiden inte passar mig. Men precis som ni skriver så finns det ju på svt-play. Perfekt!! Kanske kan det bli av då...