måndag 5 april 2010

Sista påskdagen - läsning?

Det blev faktiskt en påskdeckare i år, nämligen Knivsliparen. Det var en verkligen annorlunda deckare som jag tyckte mycket om. Annars har jag faktiskt inte läst så mycket som jag trodde jag skulle hinna göra. Vi har varit ute en hel del. Men jag har påbörjat en bok (Fjärilsjakten), som jag kanske hinner läsa klart idag. Hur har det gått med läsningen för er? Vad har ni läst? Har ni läst någon deckare eller har ni läst något annat spännande?

5 kommentarer:

Malin sa...

Ja håller på att läsa Postcard Killers av Liza Marklund och James Pattersson. Jag började på den i fredags och bör avsluta den idag. Det räknas väl som en påskdeckare =)

BokMamma sa...

Jag har knappt hunnit läsa alls. Håller på med Till sista andetaget av Anne Swärd och den ska lämnas på biblioteket i morgon och jag har över hundra sidor kvar. Får se om jag hinner det...Så här blev det ingen deckare.

Boklusen sa...

Ingen deckare för mig i påsk. Det är först i år som jag hört talats om det här med påskekrim som kommer från Norge. Alltid får man lära sig nåt nytt!

Anonym sa...

Jag har avslutat "Mitt rätta jag" av Pernilla Glaser som inte alls är någon deckare. MEN, jag har påbörjat Arne Dahls "Upp till toppen av berget"!

Liolej sa...

Det blev inte så mycket läst för mig heller. Men jag har endast några sidor kvar av Presidentens hustru som jag verkligen gillar! Sen har jag även på börjat P-O Enquists Ett annat liv som ljudbok.