lördag 6 mars 2010

Någon sorts frid av Camilla Grebe & Åsa Träff

Det var en mycket spännande bok. Jag tycker det var intressant att huvudpersonen var en psykolog och att man fick följa med under hennes terapitimmar. Det kändes trovärdigt! De kursiverade inslagen i romanen hade man kunnat hoppa över, det hade gett en ännu bättre bok. Mne jag tycker att det är en mycket bra debut och jag rekommenderar den!

Betyg: 4 av 5

~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Någon sorts frid
Författare: Camilla Grebe & Åsa Träff
Antal sidor: 367
Förlag: Wahlström & Widstand
ISBN: 978-91- 46-21988-0

4 kommentarer:

mest bara deckare... sa...

Jag har läst en intervju med dessa tjejer i något magasin och tänkte att jag skulle vilka läsa deras bok. Men sedan har jag aldrig hört talas om dem igen, förrän nu:-)

mest bara deckare... sa...

Det var en intervju med författarna, att de skrev en deckare ihop, att en av dem jobbar som psykolog och att de även lät en huvudperson vara det osv, kommer inte ihåg vilken tidningen det var dock...kanske Amelia, Damernas värld eller Feminina...

Vicky sa...

Jag häller på att lyssna till denna boken just nu (samtidigt som jag syr färdigt ett lapptäcke - perfekt att kunna kombinera!) Eftersom både grundberättelsen och de kursiverade styckena (som givetvis inte är kursiverade i ljudinspelningen) är i jag-form blev jag först väldigt väldigt konfunderad när de först dök upp, och trodde att huvudpersonen plötsligt börjat förfölja någon :)

Martin sa...

Hittade en spännande guerilla-kampanj för boken i tunnelbanan vilket gjorde mig intresserad: http://ms--online.blogspot.com/2010/03/nagon-slags-frid-en-guerillakampanj.html