lördag 27 mars 2010

Dagens fundering - Ännu ej lästa författare

Jag har ännu inte läst P-O Enquist, vilket jag så länge tänkt att jag ska göra. Det finns fler författare som jag också lovat mig själv att läsa, som jag är nyfiken på. Bodil Malmsten är en och Sara Stridsberg är en annan. Det är inte någon speciell bok som jag vill läsa, utan jag är bara sugen på att läsa något av författaren. Förstår ni hur jag menar? Finns det någon författare som du är nyfiken på och vill läsa?

4 kommentarer:

Boklusen sa...

Jag har också några som jag inte läst, men skulle vilja ha läst. Det är bl.a. Kerstin Ekman (fått för mig att hon är så tung att läsa) och Björn Ranelid (vars språk jag fått för mig är jobbigt). Jag får försöka ta itu med någon av dem snart... Det känns viktigt för mig att variera min läsning emellanåt.

Vicky sa...

"Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån" och "Nästa som rör mig" av Malmsten älskade jag. Tyvärr har jag inte hittat något bland senare utgivning som jag fallit för. Enquists bok har jag nästan läst ut.

Stridsberg har jag med blivit nyfiken på nu när hon är i ropet. Och jag vet att det finns fler. Men efter en hel dag i trädgården står det visst still i huvudet :)

Liolej sa...

Känner igen mig precis och jag funderade på det för någon dag sedan! Så sitt inlägg kom väldigt passande : ) Jag har hellre inte läst något av P-O Enquist vilket jag funderat på bra länge nu!

Anonym sa...

Ja, jag känner också igen mig. Det är flera författare jag är verkligt nyfiken på, sen spelar det inte så stor roll vilken bok det är. Bodil Malmsten är jag lite nyfiken på, innan var jag nyfiken på Karin Fossum men så lånade jag ett par böcker av henne och fastnade. Tänk en sån tur man kan ha!