torsdag 14 januari 2010

Jobba efter jullov

Jag måste bara säga att OJ, vad trött jag är. Jag har börjat att jobba igen efter jullovet. Vi började i måndags. Imorse höll jag inte på att ta mig upp. Jag var sååå trött. Är det någon fler som är trött?

Men imorgon är det ju fredag och sedan är det helg! Underbart! Då kanske jag hinner läsa lite mer. Har gått rätt så mycket tid till lektionsplanering den här veckan! Då har jag ändå inte hunnit göra terminsplaneringen, som ska lämnas in snart. Men det får bli nästa veckas bekymmer. Först lektionsplanering och genomföra lektioner och sedan helg och läsa! Jag håller just nu på att läsa Ut och stjäla hästar. Vad läser ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trött efter lovet är bara förnamnet. I morse fick jag verkligen bryta mig ur sängen - men imorgon har jag tagit ledigt :).
Just nu läser jag "I de lugnaste vatten" av Viveca Sten. Jag har börjat komma in i boken och den är riktigt bra!

boksnoken sa...

Jag började också jobba i måndags efter 3 veckors ledighet, men jag måste säga att det har gått bättre än jag trodde! Lite trött på morgnarna men inga större problem att ta mej upp ur sängen på morgnarna, och tack och lov inga större problem för barnen heller. Men visst är det skönt att det är helg :-).
Just nu läser jag "Alla var inte mördare" av Michael Degen.

Rondine sa...

Läser "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus.
Går visst trögt med Hornsgatan, av kommentarerna att döma?
Ska kolla med Anna, en tjej som kommenterat hos mig, om hon har lust att vara med.