tisdag 29 december 2009

Dagens fundering - Fick ni någon bok i julklapp?

Jag fick en av böckerna på min önskelista, fast jag inte hade väntat mig det! Jippi! Jag fick Fyrvaktaren av Camilla Läckberg. Oväntat, men otroligt passande. Tänk då kunde jag genast kasta mig över den efter att ha läst Sjöjungfrun. Jag älskar att få böcker i julklapp! Det ger en viss känsla, som är svår att förklara. En känsla av förväntan och spänning. Man bara längtar efter att få kasta sig över sin bok och sluka den. (Jag fick förresten även en sak till på min önskelista: en ansiktsbehandling. Så fick jag även en sak som jag önskat mig länge nämligen den fjärde av Lisa Larssons adventsbarn.) Nå, vad jag ville komma till var om ni fick någon bok i julklapp? Kanske till och med någon bok som stod på er önskelista? Vad får ni för känsla? Berätta, berätta!

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag fick Svart ros av Nora Roberts, men den fick bara lägga sig i läshögen då jag vill invänta tredje och sista delen i denna triologi innan jag läser dem.

svartanova sa...

Jag håller på med Fyrvaktaren just nu. Blev extra sugen efter att ha sett Stenhuggaren på teve i dagarna. Säga vad man vill om Läckbergs böcker - men när man väl börjat är det svårt att sluta. Nu ska jag gå och sätta mig med de sista sidorna. Trevlig läsning!

Malin sa...

Nja, Nu visste jag att detta bara skulle vara en triologi. Jag har otrolig koll på just Nora Roberts. Annars har jag oxå lyckats läsa både sista och mittendelen i en serie innan början...