fredag 1 maj 2009

Söker smultron och svek

Jag fick tag i Hallon och hat på biblioteket och började läsa i den. Insåg att jag ville läsa de två föregående böckerna (eftersom Hallon och hat är så bra), men den första boken går inte att få tag i. Buhu. Någon som vet var man kan få tag i den? Den andra boken (Vinbär och vemod) lyckades jag beställa hem i pocketupplaga, så den är på väg! Tänker inte läsa mer i Hallon och hat innan jag läst de första två! Men då gäller det bara att få tag i Smultron och svek!!! (Hoppas inte lånetiden hinner gå ut på Hallon och hat innan dess!!! Fast den verkar ju finnas att köpa i alla fall!) Hur kommer det sig att Smultron och svek inte finns att beställa???

5 kommentarer:

Ango sa...

De här är såååå bra! Det är inte min typ av litteratur, men de är så underbart skrivna!
Jag hade boken, men gav bor den för länge sedan!
Del 4 kommer snart: Lingon och lust, och jag LÄNGTAR!

Jag har sökt boken på nätet, men den verkar ha tagit slut. Ett litet tips: Fråga Eva Swedenmark själv. Hon kanske har något ex att sälja, eller vet om det finns kvar på förlaget. Du hittar hennes blog här: http://evaswedenmark.blogspot.com/

Kram
/Ango

Full bokhylla sa...

Jag fick den i pocketbyte mini och har precis läst ut den. Om du vill kan jag skicka dig den! Maila din postadress bara!

fullbokhylla@yahoo.se

Malin sa...

Ja hittade den på Adlibris....

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Hej! Ja, vad ska en stackars författare göra när förlaget inte ser till att böckerna finns att köpa - Annica och jag är så ledsna över att inte Hallon och hat finns i pocket till exempel. Men jag har skickat din fråga vidare till förlagets chef, mans.gahrton@semic.se, så jag hoppas jag kan ge dig ett svar från honom! Kanske kan du beställa böcker direkt därifrån? Jag är jätteglad att du gillar våra bärböcker. snart kommer den fjärde, Lingon och lust.
Glada hälsningar
Eva Swedenmark

Boktokig Eva Boström sa...

Tack för alla svar!

Synd att förlaget inte förstår bättre och trycker upp fler böcker! Hoppas att de tänker om!

Vilken otrolig tur jag har att Full bokhylla är villig och skiljas från sin! :D