måndag 26 mars 2007

Min mosters migrän av Hanne-Vibeke Holst

Jag har läst denna bok ett bra tag nu. Håller faktiskt på med flera böcker samtidigt just nu. Boken började i alla fall bra. Jag fångades av mormoderns historia! Det var både spännande och tragiskt. Men sedan blev det ointressant när Holst berättade om sin tid i skolan och efter det så fångades aldrig mitt intresse igen. Trots det läste jag ut boken. Hoppades väl på att jag plötsligt skulle bli intresserad igen.


1 kommentar:

franziengland sa...

Perfekt! Det gick jättebra att söka uppe i vänstra hörnet. Tack! Hade inte sett rutan förut. Den här boken läser jag just nu och jag är mitt inne i mormoderns historia och tycker den är bra... Blir ju spännande att se om jag tappar intresset snart då. Lånade den för ett par år sedan då vi flyttat till Danmark och jag lånade den som CD-bok på danska (tänkte jag skulle träna lite) och på svenska som bok. Sedan gick det som det gick, annat kom emellan och NU känner jag verkligen att jag MÅSTE lämna tillbaka den på jullovet till vårt snälla bibliotek som ALDRIG knorrar. Tur att man har något samvete även om det är litet, när man kan vara så fräck att behålla boken så länge.
Du har inte satt något betyg på den, du gör inte det på alla böcker, är det en tanke bakom det?
Förresten, TACK för svar på massor av frågor! Du får INTE känna att du måste svara på alla frågor jag ställer. Det är helt ok om du hellre vill sätta dig och läsa en bok! Kram!