måndag 25 april 2011

Istället för dig av Sofie Sarenbrant

Det här är uppföljaren till Vecka 36, så har man inte läst den och tänkt läsa den, så är det nog bäst att inte läsa handlingen här nedan. Istället för dig är precis så där härligt lättläst och spännande, som gör att man slukar boken i en liten munsbit. Jag tyckte om framsidan till förra och även till denna. Det är snygga framsidor och man kan lätt se att böckerna hör ihop.
Handling: Det är 16 år senare. Agnes har haft svårt att släppa taget om Adam, som aldrig hittades. Men en dag bestämmer hon sig för att göra det. Men det är så hennes dotter, Nicole, bestämmer sig för att ta reda på mer om sin förlorade lillebror. Agnes har aldrig berättat något. Detta leder till att Nicole åker till Brantevik för att ta reda på mer.
Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Istället för dig
Författare: Sofie Sarenbrant
Serie: Del 2
Antal sidor: 285
Förlag: Damm förlag
ISBN 9789173517232

4 kommentarer:

Boklusen sa...

Jag har boken här hemma och tänkt läsa den, men det har kommit en massa annat i vägen i stället. Roligt att läsa att den är bra i allafall! Då har jag något bra att se fram emot.

Boktokig sa...

Boklusen: ja, det har du!

Ango sa...

Jag gillade också den här boken. Tyvärr tänkte jag mig inte riktigt för, så jag läste den här direkt när jag fick hem den, trots att Vecka 36 fortfarande står oläst i bokhyllan... Jaja, man förstår ju den här alldeles utmärkt ändå, och jag får väl vänta ett tag till innan jag läser första boken.

Boktokig sa...

Ango: Sådär blir det för mig också ibland.