onsdag 6 maj 2009

Smultron och svek av Eva Swedenmark & Annica Wennström

Nu har jag också fått chansen att läsa Smultron och svek, tack vare den snälla Full bokhylla !!! Jag hade sökt den med ljus och lykta eftersom den tagit slut på alla bokhandlar! Då kom hon som en räddande ängel och skickade mig den bok som hon fått i ett pocketbyte!

Vad tyckte jag då om den? Jo, jag tyckte mycket, mycket om den! Ango som tipsade mig om den en gång i tiden, sa att man blir så sugen på mat när man läser den och det blir man verkligen. Både mat och godsaker! Måste pröva några av recepten, så boken måste nog stanna hos mig ett litet tag! ;)

Boken är den första delen i serien "Familjen kring la Stella". Det här är en relationsroman som kretsar kring Liselotte, vars man äger resturangen La Stella i Östersund, samt hennes barn och familj (mamma, pappa och syskon).

Betyg: +4 av 5
Titel: Smultron & Svek
Författare: Eva Swedenmark & Annica Wennström
Antal sidor: 366
Förlag: Månpocket
ISBN: 91-7001-378-0

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Hej! Jag har läst alla tre böckerna och de är jättebra. Nu väntar jag på att ett recensionsexemplar av den fjärde delen ska landa i min brevlåda =)

//Kerstin

Anna sa...

Ja de är verkligen superbra. Äntligen böcker som handlar om vanliga människors relationer. Och kul idé med recepten! har jag aldrig sett förut...