fredag 23 juni 2023

Två veckor före midsommar av Marie-Louise Marc

Marie-Louise Marc vet hur man sätter den där rätta skimrande feelgood-atmosfären både med underbara miljöer och härliga karaktärer. Hon skriver så levande och entusiastiskt att man svept med. När jag läser kommer på mig med att önska att jag kunde åka och hälsa på karaktärerna i verkligheten. Ja, inte bara karaktärerna. Man vill till Storsjöhöjden och och få hela paketet. När en författare får till det så, då vet man att man läser något bra. 

Två veckor till midsommar är en fristående uppföljare till ”Juni, juli, halva augusti”. Man kan utan tvekan läsa denna utan att ha läst den första boken, MEN då går man miste om den ljuvlighet som första boken ger. Så läser du mer än en bok per år då ska du definitivt läsa båda.

Det är en sommarpärla att njuta av. Den ger den härligaste sommarkänsla med sin romantik, fin vänskap, de lockande sommarmiljöerna samt den hjärtlighet och värme som finns på varje sida. För att inte tala om all ljuvlig getost. Tur att undertecknad precis hade köpt salladsgetost från en lokal producent. 

Med andra ord - En perfekt bok att inleda sin semester med!






Inga kommentarer: