söndag 29 april 2012

Alltid du av Pernilla Alm

Det kunde jag väl förstå! Pia Printz hittade rätt igen! För det här är en riktigt bra bok! Alltid du kommer att bli nästa succé på den svenska bokmarknaden! Bara så du vet! Så du kan rusa iväg och köpa den. För precis så bra är den att du måste läsa den!

Pernilla Alm hittar så rätt i dialogerna. De känns inte alls det minsta krystade, utan de känns så riktiga. Överhuvudtaget känns allt så rätt i boken. Den är verklig. Det känns som taget direkt ur någons liv. Något som skulle kunna hända.

Alltid du handlar om Caroline, som en dag hittar en mobiltelefon. Det visar sig att den tillhör hennes tonårsförälskelse Adam. När han hämtar telefonen så upptäcker hon att hon fortfarande känner något för honom. Men Caroline är gift och har två flickor. Hon älskar verligen sin man och är lycklig med honom. Adam är också gift och har barn. De är båda föräldralediga. Trots att hon är lycklig kan hon ändå kan hon inte låta bli att träffa honom i parken, så deras barn får leka. Eller bjuda hem honom och barnen. Hon leker med elden.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Alltid du
Författare: Pernilla Alm
Antal sidor: 295
Förlag: Printz Publishing
ISBN: 9789197906791
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, Cdon, FritzStåhl

3 kommentarer:

Ylva sa...

Har du sett Pernillas länk till dig under inlägget "Idag bokhorar jag"?

http://pernillaalm.se/

Boktokig Eva Boström sa...

Jo, jag såg det! Kul! :)

Junitjej sa...

Jag har blivit nyfiken på boken. Jag vill också läsa den! Det får nog bli en beställning.