lördag 20 augusti 2011

Gäster med gester - vilka ska se?

Jag har längtat efter Gäster med gester. Det var ett av mina favoritprogram som barn och jag har ofta pratat om att de borde ta upp det propgrammet igen! Till min glädje så har de bestämt sig för att göra det och första programmet är ikväll. Jippi! Jag hoppas att jag och maken får det roligt ikväll i soffan framför programmet!

Vilka av er ska se det?

7 kommentarer:

franziengland sa...

Jag blev också jätteglad när jag hörde att det ska börja sändas igen. Utan att veta om programuppstarten, lekte vi "charader" med släkten i somras. Barnen skrev lappar och alla var med och agerade. KUL! Jag har SAKNAT ett bra familjeprogram på TV. Med så många nishade kanaler görs det inte så många program som ALLA gillar. Jag håller tummarna för att detta program har den funktionen SAMT att det går att se på SVT play, annars är vi körda ändå :) .

Karin sa...

Jag såg till halvtid och tyckte att det var ganska roligt, men inte så kul som jag mindes det... kanske är man lite mer bortskämd med TV-underhållning nu, jämfört med på 80-talet när det inte fanns så mycket kul att titta på?

klok som en bok sa...

Haha, jag trodde knappt det fanns människor som tyckte om detta program. Trodde att det var populärt för att det på den tiden inte fanns så mycket annat att välja på. Men kul för dig att det kommer tillbaka, själv avskydde jag det:-)

Annika sa...

Som jag har längtat efter att detta program skulle göra comeback och precis som vanligt låg jag och vred mig i skrattkramper när det väl gjorde det.

Visst saknade jag Jeja Sundström, Jarl Borssén, Lennart Swahn och company en aning, men det är bara sunt med förnyelser och ingen av kvällens deltagare gjorde bort sig. Snarare tvärtom!

Syster Värst sa...

Vi tittade på det (och gillade det förr i världen också)! Det var bra med lagom förnyelse och tillräckligt kvar av det gamla. Tofsen hade väl två signaler (en glad och en ledsen) förr, eller?

Boktokig Eva Boström sa...

franziengland: Hoppas du gillade det!

Karin: Vi tyckte också det var kul!

klok som en bok: Nu vet du. Här hemma tyckte maken och jag om det!

Annika: Kul att du coskå tyckte om det! Lena Philipsson var ju jätteduktig!!!

Syster Värst: Just ja! Det hade ju Toffsen. Det hade jag glömt!

franziengland sa...

Vi såg det på SVTPlay igår och FAKTISKT tyckte alla att det var kul. Jippie!
Lena var verkligen helt otroligt duktig på att gissa!
Jag upplever att meningarna är väldigt mycket mer konstruerade nu och minns att de var lite mer naturliga i programmets begynnelse, men vad vet jag, minnet sviker ju ibland. :)