torsdag 23 juni 2011

Dagens fundering: Sommarläsning Hur gör du?

Jag har börjat fundera över min sommarläsning. Vissa böcker vill jag hinna läsa i sommar. Det finns en liten lista i mitt huvud. Men jag vill också ha chansen till spontanläsning. För på sommaren ska det verkligen vara lustläsning. De böcker som är på min lista är sådana som jag längtat efter att läsa, men som inte blivit av än. Så jag hoppas verkligen att jag kommer till skott och läser dem!

Har du gjort någon sommarläsningslista? Eller läshög? Är det någon bok som du vet att du vill/ska läsa? Och naturligtvis är jag så nyfiken att jag vill veta vilken i så fall.

9 kommentarer:

Hanneles bokparadis på Hisingen sa...

Eftersom jag hoppas på mycket uteliv, så blir det nästan mindre läst än i höstmörker, men vi får se... Trevlig midsommar!

Boklusen sa...

Jag väljer allteftersom, vad jag är sugen på. Jag vill läsa av glädje och jag är sugen på olika böcker hela tiden. Däremot blir jag styrd av lån på biblan!

Linnea sa...

Jag tänkte faktiskt rycka upp mig och läsa lite rec.ex. som ligger i en hög och väntar. Jag har varit spontan hela året, så nu i sommar tycker jag att jag kan planera lite för en gångs skull. :)

Vicky sa...

Jag har ovanligt svårt att planera någon sommarhög eller lista. JAg har en del böcker som jag VILL läsa men känner mig bunden att läsa antingen hemma i Italien eller när jag är här i Sv eftersom jag inte orkar släpa dem när jag reser. Det får bli mycket spontana beslut i sommar. Av de jag ändå tänkt läsa så har jag redan läst Vinteräpplen. Lila Hibibskus vet jag att jag kommer läsa, mycket snart dessutom.

enligt O sa...

Jag gjorde en lista igår på ungefär 20 böcker som ligger och väntar på att bli lästa i sommar. Idag började jag läsa en helt annan bok. Det är jag i ett nötskal.

BokMamma sa...

Jag har ingen strategi alls :) Jag släpar hem massa böcker från bibblan(jobbet) så jag har mycket att välja mellan :)

Tio nya blev det som fick följa med hem idag..

klok som en bok sa...

Nej jag har ingen lista, men hoppas på mycket bra läsning:-) Är lite sugen på Shantaram som jag har hemma men den är en tegelsten och jobbig att ta med sig.

Boktagen sa...

Först hade jag en plan om att jag skulle köra lite omläsning av några älskade böcker, men jag har nog lagt den planen på hyllan. Känns som att jag vill ta det lite som det kommer istället.

Klok som en bok: Du måste läsa Shantaram! Den är helt underbar!

Boktokig Eva Boström sa...

Hannele: Detsamma! Jag brukar läsa rätt mycket på sommaren, men vi får väls e hur det blir i år.

Boklusen: Ja, lånen på bibblan kan styra en lite äl mycket ibland. När de absolut vill ha tillbaka dem fastän man inte är klar.

Linnea: Låter som en bra idé! Hoppas det gömmer sig många bra böcker bland dem!

Vicky: Spontana beslut är härligt!

EnligtO: Känner igen mig!!!

Bokmamma: Det är skönt att ha många att välja mellan!

Klok som en bok: Den har jag också funderat på att läsa.

Boktagen: Jag önskar att jag hade ro just nu för lite omläsning!