onsdag 23 mars 2011

Kommer aldrig mer igen av Hans Koppel

Vilken otäck, otäck bok! Det bara vänder sig i magen på mig av olust när jag tänker på handlingen. Men du får inte ta det här fel, för lika otäck som boken var - lika bra var den. Är du ute efter feelgood- läsning så bör du inte välja denna bok, men vill du läsa en spännande bok som säkerligen får dig att fundera över hur människor fungerar - då är det här boken för dig! Det är definitivt en bok som man fastnar i!

Bokens handling: Ylva kidnappas på väg hem från jobbet. Hon stängs in i en källare. Detta som hämnd för något hon gjort. Mike, hennes man, tror först inte det hänt något men så småningom förstår han att det måste ha hänt något. Men polisen tar inte hans farhågor på allvar.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Kommer aldrig mer igen
Författare: Hans Koppel
Antal sidor: 256
Förlag: Telegram förlag
ISBN: 9789186183370

4 kommentarer:

Bokbrus sa...

En riktigt bra och spännande bok tycker jag.

Karin sa...

Vad intressant! Jag har precis börjat läsa Medicinen av H K. Har du läst Vi i villa? Den var bra. Både Vi i villa och Medicinen känns mer lättsmälta än den du nu berättar om. i Vi i villa var det ett berättar-du istället för ett berättar-jag eller -han/hon. Ovanligt. Visst är det lustigt att han är pseudonym för Petter Lidbeck?

klok som en bok sa...

Har den här i min reservationslista! Läste nyligen Medicinen och den var däremot feelgood:-)

Boktokig sa...

Bokbrus. Javisst är den!

Karin: ja, det har jag. Vi i villa var annolunda än denna.

Klok som en bok: Den måste jag ta och läsa!