torsdag 21 oktober 2010

Mycket mer än så av Sarah Dessen

Dessen, S - Mycket mer än så - 29674798Tack, tack, tack Johanna för tipset om Sarah Dessen. Det är verkligen mysläsning när den är som bäst! Jag håller med de andra på träffen igår om att det som gör boken så bra är personerna. De blir så verkliga. Så gillar jag verkligen den där sommarkänslan och den lugna stämningen i boken. För att inte tala om de härliga vänskapsrelationerna!!! Det här är en sådan där bok som man bara inte vill sluta läsa. Så... Läs och mys!!!

Boken handlar om Auden som flyttar hem till sin pappa (och hans fru och nyfödda dotter) över sommaren. Auden bor i vanliga fall med sin mamma och är mycket ambitiös och gjort saker som tjejer i hennes ålder vanligtvis har gjort. Hon sover inte heller om nätterna. Auden börjar arbeta i hennes pappas frus klädbutik som ansvarig för bokföringen. Där arbetar några tjejer i hennes ålder och hon hamnar plötsligt mitt ibland deras vänskapsrelation. Hon träffar också Eli, som hon blir vän med och som liksom hon är uppe om nätterna.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Mycket mer än så
Författare: Sarah Dessen
Antal sidor: 41329-67479-8
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 978-91-

2 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

Jag tycker att jag ser henne nastan overallt, Sarah Dessen...Och hon verkar sa bra!
Borde verkligen se till att lasa nagot av henne!

Frida sa...

Ja, hon dyker upp både här och där, men av din recension blev jag väldigt nyfiken. Det var nog hårstråt som bröt kamelens rygg. Här ska inhandlas Sarah Dessen. Jag vill ju också prova! :)