fredag 30 april 2010

Flickan från tjugotalet av Sophie Kinsella

Jag var inte så förtjust i Sophie Kinsellas Shopaholic-böcker, men tänkte att jag i alla fall skulle pröva läsa denna. Mina förväntningar var väldigt låga, men vilken tur att jag läste den i alla fall. Jag blev definitivt positivt överraskad! Det var en mysig och rolig berättelse, som gjorde mig på bra humör efter en fruktansvärd dag på jobbet!

Boken handlar om Lara, som har startat en ny firma med sin kompis inom headhunting-branchen. Tyvärr har hennes kompis lämnat henne i sticket. Dessutom har Laras pojkvän lämnat henne. Lara får plötsligt sin 105-åriga gammelmosters spöke på halsen efter att ha varit på hennes begravning. Då Lara är den ende som kan se gammelmostern så kräver denne att hon hjälper henne att hitta hennes favorithalsband. Det är inte en stickande och äppelpajsbakande gammal dam hon fått på halsen utan gammelmostern, som hon var som 20-åring. En gammelmoster som vill ha kul, dansa Charleston och vill att Lara ska klä sig som på 20-talet.

Betyg: -4 av 5

-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Flickan från tjugotalet
Författare: Sophie Kinsella
Antal sidor: 432
Förlag: Damm förlag
ISBN: 978-91-7351-608-2

1 kommentar:

Bea sa...

Oh, jag gillade också denna! Läste precis ut hennes Karriär & Köksbesvär häromdagen. Personligen tycker jag också att böckerna som inte tillhör Shopaholic-serien är bättre. =)