måndag 22 juni 2009

Predikanten av Camilla Läckberg

Jag är glad att jag väntat med att läsa den här boken tills nu för det här är verkligen mysigt att läsa nu så här sommartid. Missförstå mig rätt... mord är ju inte mysigt... men att läsa om sommaren i Fjällbacka och det runt omkring är mysigt. Jag tycker om att läsa om den höggravida Erica likväl som den spännande polisutredningen. Boken är lätt att fastna i!

Det är sommar i Fjällbacka. En ung kvinna hittas mördad i Kungsklyftan. Man hittar även två skelett från 70-talet på samma plats. Patrik blir inkallad från sin semester. Hänger morden ihop?

Betyg: 4 av 5

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Predikanten
Författare: Camilla Läckberg
Antal sidor: 317
Förlag: Månpocket
ISBN: 91-7001-263-6

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag älskar verkligen Camilla Läckbergs böcker! Har du läst "Stenhuggaren"? Det är min favorit av henne. Och i höst kommer hennes nya "Fyrvaktaren". Som jag längtar!
Men jag förstår vad du menar med "mysigt". Morden i sig är ju inte mysiga, men det finns så många härliga kriminalromaner som utspelar sig i pittoreska miljöer som man blir helt förälskad i.
Ha en härlig sommarkväll!
Vänliga hälsningar
Maria

Anonym sa...

hej, det är din hemliga bokvän. har bara en liten undran, har din påse inte kommit än? skickade som jag skulle, innan den 21 juni...

ha en bra dag!

Pia sa...

Hej igen!
Kan bara hålla med dig om Camilla Läckbergs böcker! De är lätta att tycka om och fastna i. Nu väntar jag på nästa, för jag har läst alla de tidigare!
Ha en skön sommardag!

Annika sa...

Jag är en stor fan av Camilla Läckbergs böcker och jag ser med spänning fram till i höst då hennes nya kommer att dimpa ner på hyllorna.

Min favorit så här långt är Tyskungen.