tisdag 29 mars 2011

Vabbar idag

Blev tvungen att vabba idag. När vi skulle åka så sa stora dottern att hon inte mådde bra. Jag tog tempen på henne och mycket riktigt. Hon hade feber. Inte jättemycket, men definitivt över febergränsen och då kan hon ju inte vara på förskolan. Så efter att ha skjutsat minstingen till förskolan, så stora dottern skulle få vila ifred och varit till jobbet och lämnat lite saker så kom vi hem. Dottern leker just nu och är på relativt gott humör. Vad en panodil gör skillnad! Mamman sitter här och undrar om den skulle göra lika stor skillnad på henne med. Hon känner sig nämligen trött och hängig med. Kanske det här var universums sätt att säga att mamman ska vara hemma och ta det lite lugnt? Men det är svårt att vara hemma från jobbet när man har mycket att göra!

6 kommentarer:

Frida sa...

Gör dig en stor kanna kaffe och läs en bra bok. Det rpder bot på stressen hemma hos mig :) (Ibland i alla fall. Men jag upphör aldrig att prova ;))

franziengland sa...

Stackare, båda två! Krya på er! Kram.

BokMamma sa...

Känner igen det där. Har också svårt att vara hemma när jag har mycket på jobbet.

Hoppas dottern blir frisk snart.

Amy sa...

Passa på och vila lite också, när du kan.

Anonym sa...

Jag vet hur det är.
Själv tog jag tabletter i morse och for iväg i hopp om att klara min korta dag trots feber. Inte bra alls, men det var ju det där med mycket att göra... :-(

Boktokig sa...

Tack allihop!!!