onsdag 23 mars 2011

Bloggevent om boken Sanningen om Alice

Har precis varit på ett trevligt bloggevent som Alfabeta och Skugge & Co bjudit in till. Vi åt gott och fick höra lite historia om huset vi tillbringade kvällen i. Vi var på Stora Hensvik! Verkligen mysigt och vilken härlig historia. Jag ska ta och besöka det i sommar när det är cafe där.

Vi fick också höra uppläsning av skådespelerskan Lo Kauppi ur nya boken Sanningen om Alice. Den verkar väldigt, väldig bra! Jag ser fram emot att läsa den! Vi fick även en videohälsning av författaren - så trevligt. Kul att se vem författaren är.

Med hem fick jag en härlig goodiebag som gjorde hemresan såååå mycket trevligare. Mycket uppskattad!!!

Så hade jag tur att få skjuss till tåget av Gitte (pockethexan) och hennes man Peter! Tack snälla!!!

Tack alla inblandade för en härlig kväll!!! En sådan kväll gör att man känner sig uppiggad!!!

7 kommentarer:

BokMamma sa...

Inte alls avis, inte alls....

oumberligating sa...

Godkväll Boktokan! Tittar in för att se om du klarat dig "helskinnad" hem! Ser att du inte bara är "hemma", du har hunnit och blogga också eller lade du upp alla prylar på bordet undet tågresan?
Lilla frun säger att Ni haft det trevligt och det gör mig glad! Hon har redan sommnat av utmattning på sängen här bredvid, ska strax väcka henne och ge henne sin "smärtsmärtmedicin" annars blir det ambulans i morgon. Att sitta en kväll utan sin specialstol, då blir det kaos i ryggens nervbanor!
Ha en fin fortsatt vecka!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Vad tror du kan jag också få en lika fin blogg som du, jag har faktiskt också gjort ett litet boktips, kankse har du redan sett det, annars är det bara att titta in hos mig och backa 2-3 inlägg!DS

oumberligating sa...

Tja Boktokan! Oumberlige Peter här igen! Är fortfarande lite förbannad för att jag fick sitta i foajen och vänta på Er medans ni hade det kul!
Ska djävlar imig starta upp en bokblogg själv och ha egna bokpresentationer "helt kändisfritt"!
Har nu suttit och läst i en massa fina bloggar bl a din barnboksblogg som nu också begåvats med en helt Oumberlig kommentar!
En barnboksblogg borde ha flera hundra kommentarer.....det är ju där allt börjar...lusten, viljan och nyfikenheten att läsa...fast det behöver jag ju inte tala om för dig...du är ju "proffs"....
Bokbloggstips blir länken hit till:

http://kulturarbete.blogspot.com/2008/04/proggiga-barnbcker-del-17-lasses-farfar.html

Ha det!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

boktagen sa...

Jag känner att jag blir grönare och grönare...

Boklusen sa...

Jag blir så avundsjuk... Vilket lyx det är för er som bor i Stockholmstrakten! Suck!!

Boktokig sa...

BokMamma, boktagen & Boklusen: Jag passar på att njuta av det medan jag kan! Det känns verkligen lyxigt och det förgyller vardagen!

oumberligating: Jag håller med om att en barnbokblogg borde ha massor med kommentarer. Nu är det ju så att min barnbokblogg har jag ju mest för att samla mina barnboksrecensioner i olika kategorier, så att jag lätt ska kunna hitta dem till min undervisning. Jag skriver om samma böcker i den här bloggen.

Boktokig sa...

oumberligating: Jo, vi hade verkligen trevligt din fru och jag! Hon är ju så trevlig så det är svårt att INTE ha trevligt i hennes sällskap!!! Förstår att det var jobbigt för henne med stolen. Det var ju inte precis de bästa stolarna att sitta på om man har det jobbigt.

Jo, jag bloggade faktiskt på resan hem.