onsdag 24 november 2010

Tips på roliga julklappar & Julpynt från Coolstuff

Till den boktokige kanske denna kan vara ett bra julklappstips?
En stycke bokhylla där själva bokhyllan inte syns. En så kallad Selfshelf. Cool eller hur?

Jag har precis fått hem en beställning från coolstuff.se med en julklapp till maken som han gått och drömt om. (Hoppas att min make inte läser detta!!!) Jag var ju tvungen att pröva den lite och det är svårt att sluta när man en gång börjat. Det blev också en julklapp till oss båda i form av en liten chokladfontän som jag tyckte verkade kul (chokladtokig som jag är!!!).

Jag gillar verkligen Coolstuff.se, för där kan man hitta alla möjliga roliga julklappar. Saker som man inte hittar på andra ställen och som är perfekt till den som har allt. Så det är mitt tips till er som sliter ert hår för att hitta julklappar till t ex pappa, mamma, pojkvännen, flickvännen. De har också en smart slumpgenerator.

Kunde inte låta bli att köpa lite julpynt också. Bland annat en USB-julgran, som jag redan älskar. Den står där så fin och växlar färger mellan blått, grönt och rött i ett lugnt behagligt tempo. Den är första julpyntet som kommit fram. Så köpte jag också en Jul-DVD, som är riktigt mysig! Den fungerar utmärkt att ha som bakgrundsmusik när man läser och så kan man titta upp ibland och få lite extra julmyskänsla av de vackra bilderna som växlar på TV-skärmen.

5 kommentarer:

franziengland sa...

Jättebra och roliga julklappstips!! Speciellt magneterna du köpt till din man. De skulle min dito också gilla. Ska googla och se om jag kan hitta dem här...annars får jag väl ta mig till Harrod's. De lär ju kunna ordna allt man önskar (på 60-talet även en tiger vilken min mellandotter tycker är vansinnigt spännande :) ).
Bokhyllan är jättefin!

Dajana sa...

Jag måste gå in och kolla där =)

Lisa H sa...

Hihi, det märks att du gillar coolstuff.se! Du borde be dem om en slant efter den här fina reklamen! :D
Jag ska absolut checka in den där jul-dvdn! Kanske kan vara något till lässtunden, som du beskriver :)

Boktokig sa...

franziengland: Hoppas du hittar den!

Dajana: Gör det!

Lisa H: :D
Ja, JUL-DVD var verkligen mysig!

klok som en bok sa...

tack för tipset, ska kolla in där. Vissa är väldigt svår att köpa till tycker jag.