fredag 26 november 2010

För er som undrade

Det var jobbet det handlade om när jag var ledsen igår. Jag kan inte säga så mycket, men det var inte eleverna som jag var ledsen på, för de är underbara. Det är tyvärr några föräldrar som inte gör det roligt! Det är trist att man ska bli så ledsen när det handlar om vuxna människor! Men, men... huvudsaken att det fungerar bra med eleverna!

Tusen tack för alla tröstande ord!!! Det värmer verkligen och det känns bättre idag, både efter att ha läst era ord men och pratat med kollegor!

4 kommentarer:

Cathrine sa...

Vad bra att det känns bättre! Foreldrar i skolan är den enda tingen jag verkligen är nervös över och inte vet hur jag ska få grepp om för jag är klar som lärare.. Bra att man har kollegor som man kan prata med och reda ut saker med!

Miss E sa...

Känner igen det där med föräldrar som upprör en. Som lärare får man ju tyvärr träffa på en del "vuxna" som man nog inte velat träffa.

Skönt att det fungerar med eleverna iaf, det är ju dem man ska lägga energin på :-)

Caroline sa...

Ibland kan man undra hur vissa vuxna tänker. Om barnen trivs med dig och skolan behöver de väl inte komma och gnälla? Visst är det bra att föräldrarna bryr sig om hur det går för deras ungar, men alla fattar väl inte var gränsen går.

Boktokig sa...

Cathrine: Ja, jag har verkligen fina kollegor!
Miss E: Ja, det är synd! Visst är det så att det är eleverna man ska lägga energin på och de är för söta mina elever!
Caroline: Nej, man förstår inte alltid hur föräldrar tänker. Och man förvånas över hur vuxna människor kan bete sig!