fredag 9 september 2016

En enda risk av Simona Ahrnstedt

En enda risk har varit min livräddare under dessa veckor av hårt arbete på nya jobbet och hårt arbete hemma med att rensa ut inför fotografering, visning och försäljning av huset. Denna underbara, underbara bok har gjort att jag orkat och har också hjälpt mig att ha fokus på varför jag gör detta. Jag får verklighetsflykt samtidigt som jag stärks i tron på en jämlik kärlek.


Jag tycker det är så fint på det sätt som Simona skildrar både männens kärlek och kvinnornas kärlek. Hur männen tillåts längta och förtrollas. Samtidigt som kvinnorna får vara starka och ta plats samtidigt som de längtar efter sex och förälskar sig. Ett plus också för att de skickliga i sitt yrke.

Det mest underbara är dock hur Simona skriver så man som läsare är klistrad vid boken och omgivningen bara försvinner. Man engagerar sig totalt i personernas liv. Så skapar hon i vissa bitar det där härliga suget i magen men i andra bitar så blir det eftertanke och ett samhälleligt engagemang.

Dessutom är jag så tacksam över att berättelsen slutar som en Romanceberättelse bör göra. Jag hade inte klarat om det varit annorlunda.

Det här är helt enkelt Romance när den är som bäst.

Betyg: -5 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: En enda risk
Författare: Simona Ahrnstedt
Serie: Del 3
Antal sidor: 522
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789137146799
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, Cdon

2 kommentarer:

Lion´s Library sa...

Jag kan inte undgå att bli nyfiken när jag hör om henne överallt känns det som :)

CissiG sa...

Har också precis läst ut den. Sååå bra!!
Kram Cissi