måndag 27 april 2015

Nikkis dagbok #4 av Rachel Renée Russel

Min dotter tyckte så här om den:

"Den är bra för det är väldigt mycket humor i den. Jag gillar det sättet hon pratar på. Hon pratar väldigt roligt. Det här är en sak som jag tycker är rolig:

Nikkis lillasyster är väldigt busig. När Nikki duschar ropar hennes lillasyster att hon vill in och hämta dockan. Men Nikki vill inte det och säger att hon får vänta. Sedan säger Nikkis lillasyster att det är någon på Nikkis mobil som vill prata med henne. Nikki tror att det är ett knep för att få komma in så hon säger: Du kan säga att till den personen du pratar med att den aldrig får ringa mer och den ska dra åt skogen.
Men det är på riktigt och det är killen som Nikki gillar. Lillasyster säger det som Nikki sagt att hon ska säga. Plötsligt förstår Nikki att det är på riktigt.

Boken är också bra att det är lite kärlek i den. Det är spännande. Det är också spännande för den slutar helt plötsligt och då måste man komma till nästa bok för att veta vad som händer."

Jag håller med min dotter om att den är rolig. Jag gillar också att det är skrivet så att det ser ut som om man läser en dagbok. Härligt att den är så lättläst fast det är en så tjock bok.


Nikki vill bli skridskoprinsessa på Holiday on Ice. Tyvärr är hon inte så bra. Hon är rätt klantig på isen Så är hon kär. Det är inte heller så lätt. Kommer allt att lösa sig?

Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Nikkis dagbok #4
Författare: Rachel Renée Russel
Serie: Nikki 4
Antal sidor: 346
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789176450789
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, Cdon

#blogg100 Inlägg 59 av 100


1 kommentar:

♥ Hanneles bokparadis sa...

jag gillade den också, ska bli film.