lördag 13 december 2014

Förhandsvisning av Tingeling: Legenden om Önskedjuret

Idag har jag och sexåringen varit på ett helt underbart event. Vi såg förhandsvisning av filmen Tingeling: legenden om önskedjuret.

Så här var dottern klädd:(Och hon hade sina fé-vingar)Dottern spanade in affischen. "Va? Ska vi få se den filmen? Är det sant?" När jag nickade (har ju tappat rösten så jag kunde inte prata med dottern och hade därför inte kunnat förklara så bra vad det var hon skulle få se för Tingelingfilm) så sa hon glädjestrålande: JAAAA!"

Massor av gott bjöds det på:


Man kan ju lugnt säga att dottern var i sötsaks-himmelen! "Får man verkligen ta mamma? Vad snälla dom är!"


Dottern tyckte det kändes som att sitta under stjärnhimlen i biosalongen.


Två priser lottades ut av Subito, som anordnat hela eventet (och gjort ett helt fantastiskt jobb) med priser från Disneystore och Disney on Ice.

Det är då dottern verkligen visar hur stort hjärta hon har för hon sa:
"Vad bra att de fick vinna. De behövde säkert få bli glada idag." Dottern överraskar mig i princip varje dag med att säga helt underbara saker. Visst kan hon också vara tjurig och tvärtom, men oftast är hon så otroligt snäll och medkännande. Hoppas hon alltid kommer vara så!


Och filmen då? Kan bara säga: ni måste gå och se den! Jag och dottern älskade den!!! Den var spännande, mysig och underbar!

Den har biopremiär den 19:e december. Kan ju också vara bra som julklapp: biobesök


Legenden om Önskedjuret handlar om djurälvan Vinka, som har ett stort hjärta och tar hand om det ena farliga djuret efter varandra. Hon lovar fédeottningen (efter en farlig incident) att inte bara handla efter hjärtat utan även hjärnan. Så en dag åker en komet förbi och så hörs ett högt djurvrål. Vinka måste bara kolla vad det var och hittar en mycket stor och mystisk varelse.

Inga kommentarer: