onsdag 17 december 2014

Tills kärleken skiljer oss åt av Anna Lönnqvist

Tills kärleken skiljer oss åt är en spännande relationsroman. Den väcker många, speciellt arga känslor. Man vill bara ruska om Susanna och säga åt henne att våga säga stopp och nej. Jag tycker dock att Susannas man är lite väl svart tecknad och att han gärna hade fått ha något som var bra. Sedan känns det är lite väl komplicerat med David. Men det är en spännande relationsroman om kampen att få ihop tillvaron och att hitta rätt i tillvaron.


Tills kärleken skiljer oss åt handlar om Susanna som lever ihop med Philip och deras barn. Susanna går i bokens början precis tillbaka till jobbet efter föräldraledighet och Philip ska vara föräldraledig. Tyvärr så är inte Philip det stöd Susanna behöver. De har inte heller haft sex på länge och Susanna saknar närheten. David börjar ny på jobbet och Susanna dras till honom. Men hon är ju hans chef och han är mycket yngre än henne. Dessutom visar det sig att det är hennes makes Brorsson.

Betyg: +3 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Tills kärleken skiljer oss åt
Författare: Anna Lönnqvist
Antal sidor: 415
Förlag: Ordberoende förlag
ISBN: 9789187595004
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, CDON

1 kommentar:

bloggbohemen sa...

Jag blev irriterad på alla till och från i den här boken, men gillade den ändå oväntat mycket. Det var lättläst och snabbläst och jag gillar att bli lite arg på romanfigurer. :)