torsdag 28 augusti 2014

Min önskning för min 40-årsdag på måndag

Jag hoppas att jag får några böcker på min 40-årsdag på måndag. Jag önskar alla sorters böcker: Bakböcker, skönlitteratur, barnböcker, ungdomsböcker, faktaböcker. Skulle vara helt fantastiskt att få öppna mängder med bokpaket.

Jag skulle kunna bada i böcker precis som Joakim von Anka gör med sina pengar! Bara för att jag älskar böcker så mycket! Skulle i alla fall kunna göra det i tanken om inte annat! Tror maken skulle ha några ord att säga om jag fyllde ett rum med böcker. Dessutom skulle det nog vara lite hårt. däremot skulle jag kunna tänka mig ett bibliotek här hemma. Alla väggar täckta med vita, fina bokhyllor. Så en skön fåtölj och läslampa och ett fint bord att ha läsfikat på. Åh, vad jag skulle kunna ge för att få till det. Det vore en 40-års present som heter duga!

5 kommentarer:

Lena sa...

Grattis i förskott och hoppas du får många fina böcker!!

Västmanländskan sa...

Grattis i förskott! Jag har turen att ha ett bibliotek med läsfåtölj och allt, men det måste snart offras för att barnen ska få varsitt rum. Om vi inte hittar ett hus. Det kanske är det JAG ska önska mig i 40-årspresent!

klok som en bok sa...

Hoppas du får många böcker!

Anna/notonmusic sa...

Minns du scenen i Disneys Skönheten och Odjuret? Visst får hon får ett helt bibliotek? Min bokälskande dotter älskade den scenen! Hoppas du får ett helt bibliotek!

Ylva sa...

Hihi, ja, bokbad låter nog mer lockande än vad det är.