tisdag 25 februari 2014

Underbara helvete av Jamie McGuire

Jag hade en riktigt skön och trevlig läsning med den här boken. Lite dras betyget ner av Travis slagsmålshistorier, som jag inte gillar, och några av klichéerna. Dessutom kunde boken ha varit lite nerkortad. Men jag gillar absolut den där spänningen mellan Abby och Travis. Jag vill veta hur det går och jag måste hela tiden läsa vidare. Så tyckte jag om den starka vänskapen mellan Abby och America och att Abby har skinn på näsan.


Underbara helvete handlar om Abby som börjat på Eastern University för att komma undan ett mörk förflutet. Med sig har hon vännen America, som lämnat allt för att stå vid sin väns sida. På Eastern University möter Abby Travis. Travis som har ett rykte om sig om att ha sex med förstaårseleverna och som alltid omges av tjejer. Travis som slåss på slagsmålsklubbar. Abby lovar sig själv att han inte ska få henne. Travis försöker först, men de blir istället vänner. Travis vinner ett vad och hon ska bo en månad i hans lägenhet.

Betyg: -4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Underbara helvete
Originaltitel: Beautiful disaster
Författare: Jamie McGuire
Sidor: 365
Förlag: Kalla kulor förlag
ISBN: 9789187049538
Utgiven: 2013
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, Cdon

1 kommentar:

Carro sa...

Jag tycker däremot inte att Abby har skinn på näsan, hon kuvar sig ju hela tiden under Travis? Jag sågade dock den här boken totalt så det är möjligt att mina åsikter är lite färgade av extremt negativa känslor kring boken :)