söndag 6 mars 2011

Två nya favoritserier

Jag har fått två nya favoritserier. Den ena är Downton Abbey. Jag bara älskar den! Om det är någon som missat vad den handlar om kan jag säga att det handlar om familjen Crawley och deras tjänstefolk på godset Downton Abbey på 1910-talet.

Den andra serien är The big C. Den handlar om Cathy som får reda på att hon har cancer och ska dö. Hon gör diverse förändringar i sitt liv som att kasta ut sin man, börja prata med sin bror igen, men har svårt att berätta för sin familj att hon ska dö. Underbar serie!!!

4 kommentarer:

Pockethexan sa...

Visst är den härlig Downton Abbey en verklig Feelgoodserie som aaaaaalrig får ta slut!!!

Men den andra känner jag inte till o jag kan säga att jag klara inte av sjukhus el.sjkd serier har för mycket av det i verkligheten...

Har du sett att du har fått en Award?
Hade tänkt att ge den till dig o några andra bokbloggare men så är det så svårt att begränsa sig så det fick bli till alla <;p

Kramis!

Fia sa...

Har också sett Downton Abbey, visst är den bra!! Och det bästa är, de ska börja filma säsong två i höst. Jobbigt att vänta så länge, men man vill ju veta mer.. :)

Boktokig sa...

Pockethexan: Tack snälla du!!!
Det är ytterst lite sjukhus i serien. Det handlar om Cathy och hennes bekanta och hennes liv. Så är den lite smårolig med.

Fia: Den är otroligt bra! Skönt att höra att det kommer mera!

Liolej sa...

Jag följer också båda 2! De är himla bra på olika sätt!