onsdag 22 december 2010

Jag ger - ger ni?

Jag tycker det är viktigt att dela med sig av det man har. Pengar, kunskap, tid... vad det nu kan vara. I år så har jag köpt olika gåvor till missgynnade barn ute i världen via Unicef gåvoshop. Jag uppmanar er också att skänka något till någon. Det är ju det julen egentligen handlar om. Att dela med sig och sprida julglädje! Jag tycker inte alls det behöver inte vara att man köper något, men jag har valt att i år stödja Unicef. Den här gåvan är just till er:

http://www.unicef.se/gift_certificates/c57cc620893f99bcde31f26aaa300ec66e3f5a72

Här är ett ställe att sprida julglädje:
http://www.unicef.se/stod-oss/gavoshop

Här är ett annat:
http://friends.se/godaord/

Här ett tredje sätt att sprida lite julglädje:
http://www.stadsmissionen.se/Geochhjalpa/Privatperson/

Eller ring till någon gammal släkting som ni inte pratat med på länge. Eller kanske hälsa på er famor eller mormorsmor och prata bort en stund med henne. Bjud över någon på middag - tänk så skönt att slippa laga mat och att få en trevlig stund. Skotta snö åt en granne. Ja, det finns så mycket man kan göra för att sprida julglädje.

1 kommentar:

Britt sa...

Jag håller med. Alla kan göra något. Skänka saker har vi verkligen fått göra via skolan och på andra ställen i England, men just att bry sig kostar lite och ger mycket, både för den som får och för en själv.