tisdag 15 juni 2010

Dagens fundering: Svårt att välja

Nu har jag tid att läsa igen! Nu är allt klart och fixat på jobbet! Beställningarna är lämnade till arbetslagsledaren och alla papper, som ska vara inlämnade, är inlämnade!!! Jag är så glad! Det känns så skönt! Men frågan är bara... vilken bok ska jag börja med? När jag äntligen har mer tid att läsa, så blev det plötsligt svårt att välja. Är det för att i vanliga fall har jag ont om tid och då snabbt rycker en bok i högen? Nu när jag har tid att välja, då ser jag hela utbudet av böcker och då blir det svårt. Inte ens genre kan jag besluta mig om. Jag vill läsa alla böcker nu! Kanske är det också att jag har längtat så att kunna ägna mig ostört åt böcker utan att behöva lektionsplanera och ordna med annat. Jag har liksom byggt upp en alltför stor läslust. Nåja, jag får väl köra Ole dole dof, så löser jag problemet.

Hur känns det för er inför sommarläsningen?

4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Blunda och plocka en i högen och ge dig hän. ;)

Själv sitter jag här med en stor hög lånade böcker från biblioteket när jag egentligen borde läsa alla de olästa i bokhyllan. ;)

Annars brukar det vanligtvis bli mycket pocket för mig på sommaren eftersom de är så smidiga att ta med sig överallt. :)

Ha en trevlig läsning och sommar! :)
Kram Lotta

Karin Berg/Enbokcirkelföralla sa...

Jag kan också känna likadant just nu. Det är så mycket att läsa och jag har en lång lista som jag vill beta av. NU. det slutar mest i att jag inte har ngn ordning på mitt läsande =)

Åsa (kafka på jobbet) sa...

Börja med något lättsamt, tycker jag. Det är viktigt att fira in sommarlovet! Själv började med The Road nu under de sista arbetsdagarna och känner att det är svårt att komma i stämning.

Västmanländskan sa...

Ja, börjar med någon lättsam lustläsning så att du kommer igång :)