söndag 9 december 2018

Nu och för alltid Lara Jean av Jenny Han

Det går inte att läsa Nu och för alltid Lara Jean och inte sitta med ett stort leende på läpparna. Bara för att den är så underbar. Den är som ett enda fluff av mysighet och tonårsförälskelse. Jag försökte att dra ut på läsandet. Jag ville inte att boken ska ta slut. Frågan var bara - hur långsamt kan man läsa? Svaret - rätt långsamt, men boken tar ändå slut till sist. Tur att det går läsa om den.

Så bakningen av dessa Chocolate Chip cookies!!! Jag var konstant sugen boken igenom. I ärlighetens namn så blev jag tvungen att baka en sats sent på kvällen och sedan en sats till bara efter någon dag. Författaren beskriver det så ljuvligt. Faktum är att det är en bidragande orsak till att jag läste om boken nu igen -mitt i julbaket. Det är fantastiskt att läsa om den i december. Faktiskt ännu mysigare.

Nu och för alltid Lara Jean är en helt ljuvlig läsning och nu och för alltid har den en speciell plats i mitt hjärta. Om du inte har läst den och de två första böckerna i triologin så rekommenderar jag den å det varmaste. Det är tre böcker som har sin givna plats i min bokhylla och de väntar på att mina döttrar blir stora nog för att läsa.


Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Nu och för alltid Lara Jean 
Originaltitel: Always and Forever, Lara Jean
Författare: Jenny Han
Serie: Lara Jean #3
Antal sidor: 341
Förlag: Lavender Lit 
Utgivningsår: 2018
ISBN: 
9789187879418
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: