torsdag 9 november 2017

Boktokigs snabbfråga

Förut brukade jag lägga ut lite frågor på bloggen. Jag saknar det, så tänkte göra det igen. Nu ska det bli ordning på torpet. En gång i veckan kommer jag lägga ut en ny fråga. (Funderar på om jag ska lägga ut på torsdagar eller måndagar. Du får gärna ge förslag på veckodag du tycker skulle vara bra).

Den här frågan har jag fått. Nu är jag nyfiken på vad du svarar.

Hur snabbt på börjar du läsa en ny bok efter att du läst ut den första?

#boktokigssnabbfråga
10 kommentarer:

Katarina Hjärpe sa...

Rätt ofta brukar jag inte ens vänta... jag påbörjar en massa böcker och den som är mest spännande blir färdigläst först. Vid det laget ligger det redan fler i högen. Tror inte jag har varit helt utan halvlästa böcker på många år.

♥ Hanneles bokparadis sa...

mitt långa svar:
https://hannelesbibliotek.blogspot.se/2017/11/hur-snabbt-byter-jag-spar.html

♥ Hanneles bokparadis sa...

(måndag är väl bra - men ser jag inte de andras inlägg förrän efter godkännas så hoppar jag)

Evelina Nilsson sa...

Det beror lite på, ibland kan det bli direkt efter och en del gånger blir det dagen därpå. Det beror också på vilken typ av bok det är.

Boktokig Eva Boström sa...

Vilken typ sv bok gör att du väntar?

Boktokig Eva Boström sa...

Känner igen det där. :) Finns så många man vill läsa!

Boktokig Eva Boström sa...

Har så att jag godkänner kommentarer innan de lägga ut eftersom det ibland kan komma massor med konstiga kommentarer som jag antar är från något automatiskt script/robot. Då kan det vara 10 st på varandra som inte går att få sammanhang i och som inte har något med min sida att göra. Någon gång var det 50 st likadana efter varandra.

Boktokig Eva Boström sa...

Men så fort jag ser att jag fått ett mejl om att jag gått en kommentar så brukar jag publicera den 😊 så länge inte det är en robotgenererad kommentar.

TinaO sa...

För mig är det också olika, beror lite på vad det är för bok jag läst. Om det är något som verkligen gått på djupet kan jag behöva bearbeta det lite innan jag ger mig på nästa. Men eftersom jag alltid har flera böcker på gång så brukar det inte vara något problem :)

Anonym sa...

Jag börjar nästan alltid på en ny bok direkt efter att jag läst ut den jag höll på med. Om jag inte börjar direkt så väljer jag i alla fall ut vilken bok jag ska läsa näst, vilket kanske då inte sker förrän dagen efter. / Eva