måndag 2 januari 2017

Summa summarium

2016 är inte mitt bästa år. Punkt.

Skilsmässa.
Flytt från hus till lägenhet.
Ovanpå det så nytt krävande jobb. (Fast det kan samtidigt räknas på den positiva sidan)

Bokar resa där jag åker iväg, men får veta när vi mellanlandar att det är ökenstorm och nästa dag återvänder vi till Stockholm.
Bokar ny resa. Då hamnar månadens ALLA regndagar på min vecka. Inte heller frisk på resan. Varför skulle man vara det liksom?

Någon där uppe tycker inte att jag är värd en aning återhämtning. Någon där uppe vill se vad som krävs för att knäcka mig. Nog för att jag är envis och kämpar ut det mesta men min gräns är nära.

Är helt slut psykiskt eftersom alla resurser lagts på nytt jobb, flytt, praktiska detaljer av skilsmässa och packande och uppackande och innan det hemmafix och slit. Jag har inte heller hunnit med att läsa så mycket som jag behövt för att återhämta mig. Så inte är det konstigt att ja är slut.

Om årets första dag börjar med resa som regnar bort (där det borde ha varit fint väder) och jag inte är frisk (är väl mer mottaglig nu för sånt)... innebär det då att 2017 blir ett dåligt år det också?

Just nu känner jag bara för att lägga mig i dvala tills ett bättre år kommer. För det här är inte kul!

Förslag mottages gärna på hur en helt utmattad kvinna ska hitta ork igen.


2 kommentarer:

Susanne sa...

Åh, vill skicka en kram till dig. Vi sågs och pratade på en releasefest för några år sen(sofie sarenbrants på Berns) men känner dig inte mer än via bloggen (som är toppenbra!).
Låter som att du har fått din beskärda del :( Jag håller tummarna stenhårt för att 2017 blir året då det vänder och blir bättre.
TACK för all inspiration via bloggen!
kram

Lena sa...

Då får vi hoppas att 2017 blir ett mycket bättre år. Kram på dig.