lördag 30 juli 2016

Utlottning på Pocketbokens dag


Idag är det pocketbokens dag och jag firar det med att lotta ut ett exemplar av den mysiga boken En sommar på luffen.

Det handlar om en tjej som bestämmer sig för att dra omkring i Sverige efter att ha läst boken Vägen till Klockrike. Hon tänker att hon ska få mat och husrum genom att hjälpa till med olika saker dit hon kommer. Dessutom planerar hon hitta fynd på loppisar som Jon kan sälja.

Skriv en kommentar om ett sommarfynd du gjort, så är du med i utlottningen. (Det behöver inte vara loppisfynd!)4 kommentarer:

Mrs E sa...

Som höggravid måste jag ha stödstrumpor nu i sommar så ett sommarfynd var två härliga långklänningar på rean som täcker benen och sitter bra över magen. :-)

Annette sa...

Jag tycker att jag fyndade när jag hittade hela Kulla-Gulla-serien på Bokbörsen för nästan ingenting :) Jag har så många fina minnen från den serien och skall läsa den själv igen och hoppas att våra två döttrar vill läsa den också. Jag tycker att den serien är som en motsvarighet till Per-Anders Fogelströms stad-serie, men för barn.

Elin Helmersson sa...

Mitt sommarfynd är citronträdet jag har på uteplatsen. Köpte det med gula färdiga citroner på och det ger mig en jättehärlig semesterkänsla varje gång jag sätter mig därute. Har ju ingen semester utan jobbar hela sommaren, så att njuta ute i min lummiga trädgård med en bra bok är bästa sättet att koppla av! ;)

Villa Freja sa...

Jag sitter här och tänker efter men jag har faktiskt inte shoppat något i sommar, förutom mat haha, så något fynd för egen del har det inte blivit. Men jag är så glad över att mitt läsintresse har smittat av sig på yngsta dottern som fyndat några Kitty- och hästböcker på stans loppis. Älskar när böcker kan gå i "arv". Därför är jag helt begeistrad i småbiblioteken som på ideellt initiativ poppat upp på vissa ställen. "Ta en bok, ställ dit en annan" - och så går böckerna från hand till hand.