lördag 13 februari 2016

När livet börjar om av Lucy Dillon

Jag gillar verkligen Lucy Dillons böcker. Jag fullkomligt älskar att hon i varje bok berättar om olika personer i samma stad.

När jag läser När livet börjar om är det som att svepas in i en varm, kärleksfull och vänlig filt. Jag myser och vill inte att boken ska slut. Det är då man vet att en bok är riktigt bra!

Dessutom är När livet börjar om liksom de andra böckerna så inspirerande. Lucy Dillon har fått mig att vilja ta hand om en hund, lära mig sällskapsdans, städa ut så jag har mindre saker här hemma och nu att göra goda gärningar. Det är skickligt gjort!


När livet börjar om handlar om Libby och Jason som lämnat London för att hjälpa Libbys svärmor med hotellet sedan svärmoderns man dött. Det blir inte riktigt som Libby tänkt sig eller sagt till de framgångsrika vännerna hon har. Det är mer att renovera än hon tänkt sig. Dessutom händer en bilolycka utanför deras hotell där en kvinna skadas och tappar minnet. Libby beslutar sig för att hjälpa henne och låta henne bo med dem på hotellet tills de hittar kvinnans släktingar.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: När livet börjar om
Originaltitel: One small act of kindness
Författare: Lucy Dillon
Antal sidor: 479
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789127147034
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, Cdon

Inga kommentarer: