söndag 14 februari 2016

Alla hjärtans dag-utlottning

Om du vill kan du idag vara med i en utlottning av ett signerar exemplar av boken Älskaren från huvudkontoret av Camilla Grebe.Idag är ju en dag vi pratar om kärlek. Oftast kärleken till en man eller kvinna eller till ett barn eller möjligtvis sin vän.

Vi pratar inte så ofta om kärleken till böcker på Alla hjärtans-dag. Men visst får en bra bok hjärtat att klappa lite extra. Vissa böcker älskar man och vill dela kärleken till som med andra. Så berätta vilken bok som får ditt hjärta att klappa lite extra.

Skriv din kommentar senast kl 23.59 så är du med i utlottningen.

Ha en fin Alla hjärtansdag!

6 kommentarer:

Carro sa...

Jag måste nog säga Liten parlör för älskande av David Levithan. Det är kärlek men den gör ont. Och den är liten men eggande fin!

Boklusen sa...

Jag tipsar alla som inte redan läst Utvandrarna av Vilhelm Moberg om den. Tidlös, bra och aktuell även idag!

BokMamma sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen och säger Livet enligt Dunne av Rose Lagercrantz. Har precis läst den högt för dottern och vi såg fram emot det lika mycket varje kväll. Synd att den tog slut så fort men tur att det finns fler i serien :)

Anonym sa...

Den vidunderliga kärlekens historia av Carl Johan Vallgren är precis det, vidunderlig!

Maria sa...

Jag bara älskar Stolthet och fördom. Den har allt. Jag kan läsa om den hur många gånger som helst.

Ylva sa...

Tiden är ute men det gör inget för jag vill inte vara med i utlottningen. Däremot vill jag tipsa om en bok som nyss glatt överraskade mig; Då tänker jag på Sigrid av Elin Olofsson, en oerhört välskriven debut!