torsdag 16 april 2015

Avdelning 73 av Sofie Sarenbrant

Det är så härligt att läsa att läsa en bok som Avdelning 73, där läsningen bara flyter på. Den skaver ingenstans eller skorrar illa. Jag köper historien och jag köper karaktärerna. Dessutom är historien är spännande och det obehagliga lurar hela tiden under ytan. Det gör att det är svårt att släppa den när man måste göra annat. Jag gillade Avdelning 73 från början till slut.


Avdelning 73 är en fortsättning i serien om Emma Sköld. Emma vaknar upp på sjukhus. Hon är allvarligt skadad och har legat i koma flera månader. Det hon kommer ihåg är att hon var ute och red. Emma tror inte det var en olycka, som de andra runt om henne tror. Medan hon har varit i koma har Kristoffer tagit hjälp av sin fd sambo Hillevi som barnvakt. Fast det berättar han inte för Emma. Hillevi älskar att ta hand om Emmas dotter Ines, eftersom Hillevis egen har dött. Så mycket att hon låtsas att Ines är hennes.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Avdelning 73
Författare: Sofie Sarenbrant
Serie: Emma Sköld 4
Antal sidor: 364
Förlag: Massolit förlag
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789187783210
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, Cdon

#blogg100 Inlägg 47 av 100


1 kommentar:

Anonym sa...

Har just läst ut boken. Slutet om det nu var slutet så visst OK, men som cliffhanger det sämsta tänkbara. Så därför hoppas jag att SS inte tänker sig någon fortsättning på denna historia. Skippar nog Sofie Sarenbrants böcker i fortsättningen. En trist historia från början till slut/Anna