lördag 14 juni 2014

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

Det här var en av de böcker som jag inte ville skulle sluta. Ni vet när man ser sidorna minska och man blir allt mer förskräckt över att boken ska ta slut. Jag hade kunnat läsa betydligt mer om innevånarna i Broken Wheel. Det roliga är att den kändes väldigt amerikansk trots att det är en svenska som skrivit den. En fantastisk feelgoodbok, som en boknörd inte kan låta bli att älska!


Läsarna i Broken Wheel rekommenderar handlar om svenska Sara, som brevväxlat och bytt romaner med amerikanska Amy i samhället Broken Wheel. De bestämmer att Sara ska åka och hälsa på henne. Men nära Sara kommer fram har Amy dött. Sara får dock bo i hennes hus och så hittar Sara Amys sovrum, där hyllmeter efter hyllmeter är fullpackade efter böcker. Sara för också se att Amy har en gammal butikslokal, som hon inte gjort sig av med. Då föds idén att starta en bokhandel med Amys böcker i lokalen.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Läsarna i Broken Wheel rekommenderar
Författare: Katarina Bivald
Antal sidor: 396
Förlag: Månpocket
ISBN: 9789175032788
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, Cdon

2 kommentarer:

Lena sa...

Den här verkar bra!!

Millas Hälsoblogg sa...

Nu vet jag vad boken heter med Majgull som vi pratade om "Och dom som inte har"
och dom som inte har
Åren 1992 – 95 har hon följt 14 människor med mycket låga inkomster. Detta blev berättelsen om hur deras liv förändras i och med att Sverige förändras.
Boken finns på Bokbörsen
Ha det gott