torsdag 6 februari 2014

Känner ni igen er?


Har ni också det där problemet att hitta lästid? Att annat tar över lästiden? Ni vet. Man ska kolla Facebook, Twitter och instagram. Man kollar mejlen och bloggar. Så läser man lite men så dyker det upp att någon kommenterat på Facebook och så är man igång igen!

Ibland saknar jag verkligen den där odelade läsupplevelsen som man hade innan man hade så mycket sociala medier. Det är så mycket tid som går åt till det. Tid som jag hade kunnat läsa istället. Som nu. Nu bloggar jag och boken ligger bortglömd för en stund.

Känner ni igen er? Eller är det bara jag?


7 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

inte bara du, men jag stänger av ibland :)

Monika sa...

Jag har varken Facebook (bara en sida kopplad till bloggen), Twitter eller Instagram så det tar ingen tid för mig. Däremot pysslar jag med en del slösurfning och bloggläsande :)

BokMamma sa...

Jag känner verkligen igen mig. Jag har en tendens att fastna framför tvn eller se tv-serier på Netflix. Bara ett avsnitt till...Blir inte mycket läst här kan jag säga.

Carro sa...

För mig har det funnits så länge att jag i princip har tröttnat.. Jag har ju konton men är inte så aktiv, kollar in andras lite ibland bara :)

Susanne sa...

Men skoja inte! Tänker att jag "ska bara kolla lite". Vips har det gått massa tid. Gör att jag i princip inte hinner läsa... Men samtidigt tänker jag att jag läser ju saker jag gillar att läsa. Önskar dygnet hade fler timmar helt enkelt!

Boktokig sa...

Skönt att höra att det finns fler som mig! :) Det finns alldeles för mycket frestelser som stjäl lästid, men å andra Sudan som du Susanne säger så gillar man ju det andra man gör. :)

boksnoken sa...

Jag känner igen mej! :-( Fastnar alldeles för lätt i sociala medier...