torsdag 16 januari 2014

Har fått problem med värk

Jag har sedan före jul haft ont i både rygg, bäcken, nacke och muskler i vänster skuldra. Har även tidigare haft problem, men nu har det varit riktigt dåligt. Ännu värre sedan jag börjat jobba igen efter jullovet.

Det här ställer till det. Det är svårt att sitta vid dator och inte lätt att läsa heller. Sitta ska jag helst inte göra så mycket. Idag skulle jag sitta en liten stund och svara på några föräldrars mejl. Jag satt väl ca 45 min. Det resulterade i att jag fick mycket ondare igen. Sedan gällde det att pina igenom ett arbetslagsmöte efter det. Ajajaj! Nu ligger jag ner och skriver via surfplattan. Vänster axel får ligga ner och vila. Jag hoppas det släpper snart så jag kan blogga lättare igen, läsa mer samt planera mina lektioner utan att börja gråta.

Jag går både hos sjukgymnast och kiropraktor. Inte billigt, men nu gäller det att bli bra igen. Därför gör jag mina övningar med stor beslutsamhet! Nu ska jag bli frisk! För så här kan jag inte ha det!!!

Så kommer det få eller korta inlägg, så vet ni varför. Hoppas ni har förståelse.

6 kommentarer:

Feeejay sa...

Jag lider med dig, själv har jag problem med kronisk inflammatorisk ledsjukdom så jag vet hur det kan vara. Man blir inte precis pigg av att gå runt och ha ont. Kram!

Susanne sa...

Åh vad jobbigt! Hoppas det går över snabbt.

Susanne sa...

Åh vad jobbigt! Hoppas det går över snabbt.

Susanne sa...

Men åh vad trist! Hoppas på snabb bättring.

Lena sa...

Inte roligt att ha det så. Vet hur det är. Har haft värkproblematik i över 30 år.

Rasmusmatte sa...

Usch din stackare. Jag vet exakt hur det är. Krya på dig