måndag 20 augusti 2012

Relation till Dallas?

Jag undrar hur många som ser på Dallas ikväll av oss som såg det medan vi växte upp. Jag vet i alla fall att jag kunde inte hålla mig borta. Jag menar... jag lekte ju till och med Dallas med mina Barbie och Sindydockor när jag var liten. Alla visste ju vad Dallas var. Alla såg ju Dallas då. Alla pratade om Dallas. I och för sig hade man ju inte så mycket att välja mellan. Men jag kommer ihåg att vi tyckte det var spännande!!!

Hur är det med dig? Såg du Dallas ikväll? Vad har du för relation till Dallas?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg Dallas ikväll just eftersom alla i min närvaro är uppväxta med originalet och verkar tycka att den var jättebra. Så jag ville också vara med i gemenskapet. Missade dock de första 10 minuterna så förstod inte så jättemycket om vad som hände. Men jag ska absolut ge den en chans! Många bra skådespelare med.

Monika sa...

Jag såg varenda avsnitt på den tiden. Ända tills "Bobby" plötsligt dök upp i duschen efter att ha varit död i två(?) år och det visade sig att allt som hänt från han dog tills han levde igen hade varit en dröm. Då blev jag arg för att de slösat bort min tid och har inte sett ett avsnitt sedan dess. Inte heller det igår.

Lena sa...

Jag har också sett de två första avsnitten av Dallas och kommer att fortsätta kika. Jag missade nog inte många avsnitt av serien under alla de år som det gick förr.