fredag 24 augusti 2012

Har nu sett Hungerspelen och tyckte..,

Jag har nu sett Filmen Hungerspelen. Tyckte filmen var bra! Jag tyckte de hade valt bra skådespelare till Katniss, men när det gäller Peeta blev jag grymt besviken. Inte på skådespelarinsatsen utan på hur han såg ut! Så såg han inte det minsta ut i mitt huvud!!! Woody Harrelson var verkligen rätt person på rätt plats. Även om de tonat ner hans drickande väldigt mycket.Jag var innan filmen väldigt nyfiken på hur de skulle få till det där med deras kläder. Ni vet när de skulle visas upp. Där blev jag mycket nöjd.

Jag tyckte det var kul att de i filmen valt att visa hur spelskaparna jobbade.

Jag konstaterar dock, trots att filmen var bra, att boken är bättre i alla fall! Jag saknade en känsla som jag fick när jag läste boken, som jag inte fick på samma sätt med filmen! Filmen är inte lika fantastisk som boken.

Har du sett Hungerspelen? Läst boken? Vad tyckte du?

7 kommentarer:

Lena sa...

Har sett filmen och tyckte att den var bra men inte toppen. har boken bland mina olästa så jag får allt läsa den och se om den är bättre än filmen!

Maria sa...

Jag har läst boken och tyckte den var spännande, mycket bättre än jag väntat. Tänker vänta med att se filmen tills jag läst de två andra delarna. Men har kollat upp foton från filmen på Imbd -håller med om att Peeta inte alls ser ut som jag tänkt mig honom.

Västmanländskan sa...

Tycker också att de hade lyckats mycket bra med filmen. Men boken är så klart bättre!

BokMamma sa...

Jag tycker de gjorde ett bra jobb med filmen, klart över min förväntan.

Louise sa...

Jag tyckte att det var en bra filmatisering, det blir ju aldrig lika bra som boken. Men störde mig också på Peeta till en början, nu när jag ser den igen känns det mer okej men han ser verkligen inte ut som jag tänkt mig honom.

Boktokig sa...

Många som tyckte att filmen var bra! Men visst är det intressant att vi inte tycker att Peeta ser ut som Peeta!!!

Anonym sa...

Eg såg filmen før eg las boka, dessverre, så slik sett syntest eg karakterane såg ut som dei skulle. Harrelson gjer ei utruleg god rolle! Einig i at han er rett mann på rett plass.

(tidlegare bai/boklesebloggen).