fredag 3 augusti 2012

Blondie with CreamCheese Swirl ur Det bästa från Magnolia Bakery New York

Fredag och dags att visa nytt bakprojekt. Denna gång blev det Blondie with CreamCheese Swirl ur Det bästa från Magnolia Bakery New York. Eller Blondies med philadelfiafyllning och pekannötter som kakan heter på svenska!



Måste bara först säga att jag ÄLSKAR mina Margareta-skålar! Efter att ha köpt egna förstår jag verkligen varför andra har dom!!!



I det här receptet är det lagom mycket smör!



Och socker


Det är både råströsocker och vanligt strösocker i kakan.



Vispa, vispa, vispa




Och plötsligt så har man tre skålar med ingredienser som i slutändan ska blandas i formen.



Breda ut och sedan


På med CreamCheese-blandningen och sedan pekannötterna...


Och skjuts in i ugnen!




Så kommer det som ni alla väntar på. Omdömet! Var den god eller inte? Jag kan säga att den var himmelsk. Jag njöt verkligen av den!!!

Inga kommentarer: