torsdag 12 juli 2012

En magisk bok: Det bästa från Magnolia bakery av Alyssa Torey, Jennifer Appel och Anette Rosvall

Det finns en bok som jag önskar att jag gjort! Om inte skrivit originalet, så i alla fall varit den som översatt den till svenska. Vilken bok pratar jag om? Jo, boken Det bästa från Magnolia Bakery, New York som är omarbetad till svenska av Anette Rosvall!

Visst måste det vara så att om man omarbetar en sådan bok så prövbakar man allt i boken? Jag är så sugen på att göra så mycket ur boken att jag nästan blir handlingsförlamad! Boken är helt magisk! Cookies, mjuka kakor (bundtcakes), brownies, pajer, tårtor!!! Snålvattnet rinner och maken börjar bli less på att jag hela tiden säger: och den ska jag baka!!!

Det blir ju inte sämre av att jag och min vän Karin besökte Magnolia Bakery när vi var till New York i våras och njöt av några otroliga cupcakes därifrån!

Det bästa från Magnolia bakery, New York är en skatt i min bokhylla. Om den nu hinner stå där och blänka någon gång! Jag upptäcker att den om och om igen hamnar antingen i mina händer eller på platser där jag är!!!

Betyg: 5 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Det bästa från Magnolia bakery
Författare: Alyssa Torey, Jennifer Appel och Anette Rosvall
Antal sidor:  174
Förlag: Printz Publishing
ISBN: 9789197906739
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, CDON, FritzStåhl

2 kommentarer:

Boklusen sa...

Åh, den låter härlig! Tack för tipset! Vill också till NY och till det där caféet!!

Boktokig Eva Boström sa...

Kul att du gillade det! NY är fantastiskt! Liksom magnolia Bakery!