onsdag 20 juni 2012

Dagens fundering: Dubbla rader?

I mina bokhyller finns det ställen där jag har dubbla rader med böcker. Annars skulle aldrig alla mina böcker få plats. Speciellt pocketböckerna får stå i dubbla rader. De tar ju inte så mycket plats, så jag sparar ju massor med utrymme genom att ha dubbla rader. När jag tänker efter har jag nog alltid haft pocketböcker i dubbla rader.

Vad tycker du? Är det okej med dubbla rader? Har du dubbla rader med böcker?

8 kommentarer:

Man sa...

Om du hade ställt frågan för ett år sedan hade jag bestämt sagt nej, men på senare tid måste jag säga ja. Hur skulle man annars få plats? Och om sanningen ska fram kan det faktiskt bli ganska snyggt. (Jag har en särskild bokhylla i bakhuvudet, men som jag inte hittar internetlänken till.)

Hanneles bokparadis sa...

Vi har också köpt väldigt smala bokhyllor som passar pocket, det är ju inte bara stora uppslagsverk man har...

Karin sa...

Jag har själv haft det men försöker sluta med det (ge bort/rensa). Nu har jag skaffat Letto-läsplattan! Så då ska det vara slut med överskott av trycksaker. Vi får väl se...

Västmanländskan sa...

Japp, mycket dubbla rader här!

Louise sa...

Jag är dessvärre tvungen att ha dubbla rader på somliga ställen av bokhyllorna, men egentligen föredrar jag att inte ha det så att jag kan se alla böckerna.

Stockholmsflickan sa...

Inga dubbla rader än så länge, men det kommer säkert tids nog. Jag tycker att det känns så synd att gömma undan böcker, vill gärna se dem... Men det är ju trots allt en praktisk lösning :)

Lena och Tommy sa...

Visst är det tillåtet:) Även jag har dubbla rader bland mina pocket. Men visst är det önskvärt att ha så mycket hyllutrymma att man slipper!

Boktokig sa...

Ser att det är många som har det som mig med dubbla rader! :)

Karin: Hur är den? Det är ett bra skäl till att ha läsplatta!

Stockholmsflickan: Skönt att du slipper än så länge!