lördag 9 april 2011

Stajla maten Proffsens bästa knep av Cara Hobday och Jo Denbury

Sånt här gillar jag! Det vill säga: Tips om hur man gör det vackert på tallriken. Det här är ju verkligen vardagslyx. Speciellt för en småbarnsfamilj som sällan tar sig ut på resturang. Nu känns det lite som att resturangen kommer hem till oss. Dessutom brukar man ju säga att man äter med ögat, så vad mycket godare maten blir när man lägger upp den så här fint! Så den här boken är jag väldigt glad över att ha!

Rädisrosen är väldigt vacker. Potatisspiraler måste jag testa. Parmesankorgar såg väldigt gott ur! Det finns så mycket spännande att testa! Dessutom älskar jag innehållsförteckningen med foton. Så mycket enklare det blir att använda boken!!! Naturligtvis är det många fina foton överhuvudtaget i boken, som visar steg för steg hur man ska göra.

Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Stajla maten Proffsens bästa knep
Författare: Cara Hobday och Jo Denbury
Foto: Rob White
Orginal titel: Food presentation secrets
Översättning: Ulla- Märta Westerstål
Antal sidor: 176
Förlag: ICA Bokförlag
ISBN: 9789153435426

2 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

vackert, men inte lätt om man ska äta varmt..

franziengland sa...

Kul tips!! Kanske finns där tips om uppläggningar som gör att recept man själv tycker är goda, men som känns lite daterade, skulle kunna presenteras på ett modernare sätt och därmed få nytt liv igen...